resitev-proti-izpadanju-las-je-fitoval-sampon.jpg

Rešitev proti izpadanju las je Fitoval šampon!

Posted by

Lasje nam v mladosti dobro rastejo, a niti gosti in zdravi lasje niso zagotovili za to, da se ne bomo kasneje v življenju srečali z izpadanjem in plešavostjo. To je zelo pogost problem, s katerim se soočamo že pred tridesetim letom starosti, ko človeško telo omeji proizvodnjo učinkovin za sprotno obnavljanje hitro rastočih telesnih tkiv. 

Zato je pametno že takrat premisliti o možnih rešitvah. Ena učinkovita opcija je Fitoval šampon, ki se uporablja za obnavljanje lasišča in spodbujanje rasti močnih in zdravih las. Na ta način bomo brez potrebe po kakšnih velikih posegih in spremembah omejili izpadanje las in poskrbeli za lepši izgled.

Na rast las sicer vplivajo tudi drugi dejavniki, ki lahko spodbudijo izpadanje. Tako moramo vedno upoštevati celo kombinacijo faktorjev, drugače nam šampon sam po sebi verjetno ne bo kaj dosti pomagal. 

Lasje lahko izpadajo iz različnih razlogov, lahko tudi zaradi stresnega življenja in neuravnotežene prehrane, pomanjkanja vitaminov in mineralov, pa zaradi kakšnih poškodb, nepravilne nege in drugih faktorjev. Vse to so dejavniki, ki spremljajo Fitoval šampon na poti do gostih in zdravih las, zato moramo poskrbeti za čim boljše pogoje in dobro pripravljeno lasišče.

Fitoval šampon je pametno uporabiti že ob zgodnjih znakih izpadanja las

Fitoval šampon je zelo enostavna rešitev

Velika prednost šampona Fitoval je ta, da nam ponuja povsem enostavno in precej ugodno rešitev za izpadanje las. Na tem področju dobimo kar dosti različnih možnosti, ki obljubljajo bolj ali manj verodostojne rezultate, a le redko imamo opravka s sredstvi, ki jih lahko brez težav redno uporabljamo in pri tem ne zapravljamo veliko denarja. Ravno zato se je Fitoval priljubil širokemu spektru uporabnikov, ki ta šampon redno uporabljajo in dejansko dosežejo rezultate, ki jih želijo.

Uporaba šampona Fitoval je povsem preprosta. Uporablja se namreč kot običajen šampon za lase, torej ob rednem umivanju las. Šampon nanesemo na mokro lasišče in ga utremo v lase, nato pustimo delovati vsaj tri minute. Fitoval šampon na koncu speremo z vodo in lase temeljito umijemo. To je vse, kar je treba storiti za zdrave lase in zaščito proti prezgodnjemu izpadanju.

Kako deluje Fitoval šampon?

Morda se zdi precej težko verjetno, da bi preprost šampon za lase lahko tako dobro učinkoval proti izpadanju las. A dejansko je možno doseči izvrstne rezultate, če je šampon posebej zasnovan za ta namen.

Trik je seveda v sestavi šampona, ki vsebuje optimalno mešanico koristnih snovi za zdravo lasišče in hitro rast las. Glavno vlogo imajo proteini, ki prodrejo v lase in krepijo njihovo sredico, lasna vlakna ojačajo od korenine do konic.

 V šamponu Fitoval to nalogo opravljajo pšenični peptidi, ki so zelo učinkoviti in v veliki meri omejijo izpadanje las. Lasje postanejo močnejši in bolj odporni, kar se neposredno kaže že v zmanjšanem izpadanju ob umivanju las.

To pa še ni edina naloga, ki jo ima Fitoval šampon. Vsebuje tudi glikogen, ki predstavlja zalogo energije za hitro rast las. Glikogen prodre v korenine las in tam spodbuja hitro in zdravo rast, lasje je zanesljivo ukoreninijo in ne izpadejo tako hitro. 

Preostale sestavine šampona poskrbijo za optimalne razmere za delovanje aktivnih učinkovin, hkrati pa ima šampon seveda tudi to nalogo, da lase očisti in nadišavi. V enem izdelku torej dobimo prav vse, kar potrebujemo za lepe in zdrave lase, naslovimo pa tudi prezgodnje izpadanje las.

S skrbno zasnovano kombinacijo učinkovin za obnavljanje las je Fitoval šampon posebej prilagojen tistim, ki se soočajo z izpadanjem las. Ni tako primeren za redno nego las, če z izpadanjem nimamo težav, saj v tem primeru potrebujemo druga hranila in je bolje uporabljati splošne šampone. 

Je pa Fitoval vseeno povsem varen za uporabo, gre za klinično testirano sredstvo s potrjenim delovanjem, tako da ga lahko uporabljamo povsem brez skrbi.

Fitoval šampon in druga pomembna hranila za lase dobimo v kozmetiki in prehrani

Fitoval šampon prinaša lasem nujna hranila

Lasje in druga hitro rastoča telesna tkiva potrebujejo ustrezno kombinacijo hranil za hitro rast in stalno obnavljanje. Ravno to je naloga, ki jo prevzema Fitoval šampon s svojo sestavo. Imamo pa tudi druge opcije, če želimo v telo vnesti ustrezne snovi za sprotno obnavljanje hitro rastočih tkiv.

Najbolj izstopa kolagen, ki ga dobimo kot prehransko dopolnilo v različnih oblikah. Posebej priljubljena izbira je kolagen shot, to je prehransko dopolnilo z ugodno sestavo. Glavnino predstavlja kolagen, ki je skupek beljakovin za hitro gradnjo in obnovo telesnih tkiv. 

Ima posebej opazno vlogo pri obnavljanju vrhnjih plasti kože, lahko pa pripomore tudi k zdravi rasti las. Nadalje pa to prehransko dopolnilo vključuje še MSM, hialuronsko kislino, cink in druge minerale ter vitamine, ki so nujno potrebni za dobro delovanje telesa. Z dopolnili, kot je kolagen shot, torej prav tako pripomoremo k uspešnemu obnavljanju telesnih tkiv ter pomagamo pri rasti zdravih las.

Najdemo lahko tudi dopolnila za Fitoval šampon, pod to znamko se prodajajo prehranska dopolnila v obliki kapsul, ki imajo nujna hranila za rast las. Dobimo lahko še posebne losjone in druga sredstva, s to ponudbo bomo gotovo dobro pripravljeni na nego svojih las.