Feniksbus

Feniksbus za prevoz do 33 potnikov

Posted by

Čeprav so bolj značilni veliki turistični avtobusi, v katere lahko spravimo ogromno število ljudi, po cestah pogosteje vozijo manjši busi, ki skrbijo za tekoče opravljanje mestnih, primestnih in regionalnih prevozov. Prav tako so ti busi primerni za občasne prevoze in za prevoze posameznih skupin. Jasno je, da omogočajo zelo vsestransko rabo, če imamo na voljo dober avtobus, na katerega se lahko zanesemo. To bo Iveco Feniksbus, ki je kot nalašč za raznovrstne prevoze skupin, ki ne presegajo 33 ljudi.

Feniksbus s popolno prilagodljivostjo

Glavna odlika tega modela sicer ni kapaciteta, čeprav je impresivno, da je mogoče v dokaj kompaktno in elegantno oblikovano vozilo udobno namestiti več kot 30 ljudi. Še bolj se Feniksbus izkaže s prilagodljivostjo svoje notranjosti, kar je nadvse koristno tudi za tiste, ki ne nameravajo prevažati takšnega števila ljudi. V vsakem primeru je možno zagotoviti udobje in prav posebno izkušnjo, tako da bodo prišli na svoj račun tudi zahtevnejši uporabniki.

Prilagoditve so možne tudi pod pokrovom motorja, pravzaprav lahko vsak kupec vozilo priredi povsem po svoje, bodisi ob nakupu bodisi kasneje, ko prepozna kakšne specifične potrebe. Za takšne prilagoditve poskrbi kar trgovec oziroma serviser.

Zanesljiv Feniksbus je trajna rešitev

Še bolj Feniksbus navdušuje z izjemno zanesljivostjo, ki se kaže v brezhibnem delovanju in dolgi življenjski dobi. To velja tudi za vozila, ki so pri uporabi na udaru večjih obremenitev, tem se pri uporabi takšnih vozil pač ne moremo vedno izogniti. Lahko pa potencialne težave hitro naslovimo, če imamo dostop do ugodnih servisnih storitev in kakovostnih nadomestnih delov. V tem oziru se znamka Iveco zelo dobro izkaže in svojim uporabnikom nudi odlično podporo. Vedno lahko računamo na to, da bodo na voljo učinkovite rešitve, tako pri vzdrževalnih posegih in originalnih rezervnih delih za Feniksbus kot pri hitrih servisih in nujnih popravilih.