Dvoriščna drsna vrata

Za majhna dvorišča so priročna dvoriščna drsna vrata

Posted by

Dvorišče postaja vse bolj pomemben dodatek vsakega doma. Če imamo doma z ograjo zaščiteno dvorišče, bomo tja brez težav spustili svoje otroke, ki se bodo lahko brez posebnega nadzora igrali in se zabavali. V primeru, da je nape dvorišče odprto, pa si tega ne bomo zmogli privoščiti. 

V vaških okoljih imajo hipe običajno dokaj velika dvorišča, kjer ni razlike ali so dvoriščna vrata drsna ali ne. Pri manjših mestnih dvoriščih, kjer je pomemben vsak centimeter, pa dvoriščna drsna vrata naredijo ogromno razliko. 

Enostaven sistem dvoriščnih drsnih vrat

Dvoriščna drsna vrata se enostavno namestijo na poseben mehanizem, ki jim omogoča, da se brez težav odpirajo v levo ali v desno stran. Ker je drsni mehanizem narejen tako, da so drsna vrata na koleščkih, jih boste brez težav odpirali in zapirali. Tudi če so drsna vrata, ki vodijo na vaše dvorišče kovinska, jih tako ne bo težko potiskati in ročno odpirati. 

Vsekakor pa se ogromno ljudi odloči, da se njihova dvoriščna drsna vrata odpirajo na električni pogon. Tako si odpiranje vrat še dodatno poenostavijo. Takšen sistem je pomemben še zlasti v primerih, ko se skozi vaša dvoriščna drsna vrata dostopa tudi z avtomobilom. V takih primerih je zelo priročno, da se vrata lahko odprejo s posebnim daljincem, saj je nenehno izstopanje iz avtomobila zaradi odpiranja vrat zelo nadležno in moteče. 

Drsna vrata so lahko cenovno ugodna

Vsak kupec ob misli na drsna vrata visi visoke in vrtoglave cene. Kljub temu pa se z malo truda lahko na spletu najde tudi kakšno cenovno ugodno ponudbo in tako si dvoriščna drsna vrata lahko lažje privoščite tui vi. 

Vsekakor morate biti pozorni tudi na kvalitetno drsnih vrat za zunanjo uporabo. Slaba kvaliteta vasi bi namreč na koncu lahko stala več, kot nakup kvalitetnih in kakovostnih novih drsnih dvoriščnih vrat.