čistilni servis 1

Servis dostopen tudi za vas

Posted by

Čistilni servis  je dostopen za vsakega posameznika, saj nudijo ugodne in kvalitetne storitve, katerih se poslužuje veliko podjetnikov in posameznikov, kar pomeni da je čistilni servis  zares kvalitetno in zanesljivo podjetje.

Servis za čiščenje nudi čiščenje poslovnih prostorov, šol, vrtec, igrišč, okolice, stadionov, čiščenje oblačil, čiščenje raznih talnih površin, čiščenje jogijev, čiščenje oblazinjenega pohištva, stanovanj, hiš in še mnogo drugih.

 Pri čistilnem servisu lahko naročite oziroma si izposodite njihove čistilne naprave in delo opravite sami.  Čistilni servis  je možno naročiti katerikoli dan v letu ne glede na praznik ali pa vikend. Čistilni servis veliko ljudi in podjetji naroči za čiščenje večjih prostorov, ki so poslovni ali pa prostori v katerih se prirejajo zabave in dogodki. Ker je po navadi tak prostor zelo velik je zahtevno tudi čiščenje le tega prostora. Čistilni servis se potrudi storitev opraviti čim bolj kvalitetno in v najkrajšem možnem času, da je naročnik zadovoljen s storitvijo.

Najtemeljitejša oblika čiščenja

Globinsko čiščenje je vrsta čiščenja, ki omogoča zares temeljito odstranitev pršic, bakterij, madežev in prahu. Globinsko čiščenje se najpogosteje uporablja za čiščenje raznih sedežnih garnitur ali pa oblazinjenega pohištva, prav tako pa tudi jogijev. Čez čas in leta se na oblazinjenih garniturah nabere zares veliko bakterij in pršic, ki so lahko zdravju škodljive, če se jih ne odstranjuje redno. Poleg tega pa obstaja velika možnost za razvoj alergij in raznih bolezni. Globinsko čiščenje nudi kakovostno odstranitev vseh umazanij.

Ko je globinsko čiščenje temeljito opravljeno, potem je  manj prahu v stanovanju, barve pohištva so osvežene in kot nove, sledi cigaretnega dima so odstranjeni, tkanina je zaščitena pred novo umazanijo in raznimi madeži, tkanina ima ponovno svež in prijeten vonj. Globinsko čiščenje nudijo razni čistilni servisi, kateri bodo uporabili primerna čistila in pripomočke za svež vonj in ohranitev pohištva brez poškodb. 

Globinsko čiščenje je ena izmed najbolj priljubljenih vrst čiščenja.