telegrami za mami

Ljubki telegrami za mami in novorojenčka

Posted by

Novopečeni starši se na rojstvo otroka praviloma pripravljajo kar nekaj časa. Dobro je, da jim pri tem pomagajo tudi bližnji. Ko pride dan rojstva, jim svojo naklonjenost pokažejo tudi s pošiljanjem telegrama v porodnišnico. Voščilo je namenjeno tako mamici, očiju kot tudi novorojenčku.

Telegrami za mami, očija in novorojenčka so praviloma zasnovani kar se da ljubko. Pri izbiri motiva, ki krasi voščilnico, se oziroma predvsem na spol novorojenčka.

Vsebina telegrama ob rojstvu otroka

Telegrami za mami in novorojenčka praviloma vsebujejo ljubko, kratko vsebino. Ravno tako je pomemben motiv na voščilnici. Ta je ponavadi izbran glede na spol novorojenčka.

Vsebina telegrama vključuje lepe želje in voščilo. Praviloma je kratka, vsebuje verz ali dva. Po drugi strani se lahko odločite napisati tudi daljšo vsebino. Novopečena mamica jo bo še toliko bolj vesela, ker bo vedela, da ste jo napisali popolnoma sami.

Ideje za pisanje telegramov ob rojstvu otroka

Ko morate napisati kakšen lep verz za rojstni dan ali katero koli drugo priložnost, se najbrž večina med vami znajde v dilemi. Ne veste, kako začeti, kaj napisati, kako dolgo naj bo voščilo ter podobno. To se zgodi tudi v primeru, ko je treba na primer na hitro v porodnišnico poslati telegram, ker je vaš sorodnik, prijatelj ali znanec ravnokar postal novopečeni starš.

Telegrami ob rojstvu otroka so vam na voljo tudi na spletu. Na njem se namreč predstavljajo posamezniki ali podjetja, ki takšno delo opravljajo profesionalno. Na njihovih straneh torej lahko najdete precej dobrih idej, po drugi strani pa je še bolje, če se z njimi tudi povežete.

Predvsem je pomembno, da je prav vsak telegram ob rojstvu otroka povsem unikaten. Takšnega voščila so novopečeni starši še toliko bolj veseli.

Kratki, a sladki telegrami ob rojstvu otroka

Telegrami ob rojstvu otroka so lahko povsem kratki. Bistveno je, da vključujejo lepe želje. Še toliko bolj pa so dobrodošli telegrami, ki vključujejo praktična darila za novorojenčka in mami.