drsna steklena vrata

Pohištvo za odličen sprejem gostov

Posted by

Vsekakor je v prvi vrsti najpomembneje, da pohištvo za svoj dom izberete glede na svoje želje, potrebe in ne nazadnje tudi zmožnosti. Obenem pa je pomembno, da so kosi pohištva primerno zasnovani tudi za vaše obiskovalce oziroma goste.

Za odličen sprejem gostov so na primer notranja drsna steklena vrata odlična izbira. Še zlasti pa so v tem hipu priljubljena avtomatska drsna vrata iz stekla, ki jih lahko naročite po meri.

Drsna vrata po meri iz stekla ali lesa

Drsna vrata vsekakor niso samo steklena. Lahko se odločite tudi za lesena. A ne glede na vrsto materiala, vam takšna vrata dokazano ponujajo izjemne prednosti. Drsna vrata iz stekla so lahko narejena iz različnih vrst stekla. Na voljo je na primer mat, prozorno, zatemnjeno, refleksno, z natisnjeno sliko, s peskanim vzorcem. Stekleno krilo je lahko izdelano iz elegantnih tanjših profilov, s skritimi profili ali pa celo brez njih.

Vrsta odpiranja pri drsnih vratih

Pri izbiri drsnih vrat se boste morali najprej torej odločiti, ali so za vas ustreznejša drsna steklena vrata ali drsna vrata iz lesa. Nato pa se boste morali odločiti tudi za način odpiranja. Na voljo vam je odpiranje preko klasičnega senzorja, s tipko, ki je podobna stikalu, preko brezdotičnega senzorja, preko nevidnega senzorja, z daljinskim upravljalnikom ali pa s pristopno kartico.

Oblike drsnih vrat

Drsna steklena vrata ali pa takšna vrata iz lesa so vam na voljo v različnih oblikah. Izbirate lahko med enokrilnimi ali dvokrilnimi, štirikrilnimi ali šestkrilnimi, zgibnimi, kotnimi ali polkrožnimi avtomatskimi vrati. Takšna vrata imajo lahko ne nazadnje tudi stranske fiksne zasteklitve ter nadsvetlobo.

Sicer pa proizvajalci (record-av.com) za naročnika drsnih vrat prilagodijo tudi pogon. Montiran je lahko samonosilno ali pa pritrjen na steno. Lahko pa je tudi skrit v tleh ali v stropu. Če se sami nikakor ne boste mogli odločiti za prav vse ključne karakteristike drsnih vrat, vam pred naročilom proizvajalci lahko zelo dobro pomagajo svetovati.