Ecofloor

Ecofloor lahko uporabljamo kot glavni ogrevalni sistem

Posted by

Ogrevalni sistemi v naših prostorih, v katerih dnevno preživljamo dlje časa, so zelo pomembni. Pomembni so predvsem za to, da ohranjamo naše dobro počutje in pa samo zdravje. Seveda se v prostorih, v katerih ni prijetne topline, ne počutimo dobro. Ecofloor nam tako predstavlja odlično in pa enostavno rešitev, ki nam omogoča, da v naših prostorih ustvarimo zares prijeten ambient in gretje dvignemo na povsem nov nivo.

Ta sistem ogrevanja je zelo enostaven za namestitev in je zelo gospodaren v povezavi z ustrezno regulacijo temperature. Ecofloor ogrevanje je nameščeno neposredno pod talne obloge v tankem sloju prožne izravnalne mase. Lahko se uporablja kot glavni ogrevalni sistem in nam zagotavlja, da bo naše počutje vedno vrhunsko. Ne daje nam samo prijetne topline, ampak tudi izjemen občutek ko se sprehajamo bosi, saj občutimo toplino, ki nam da občutek udobja.

To je tudi zelo pomembno za naše zdravje, saj tako ohranjamo konstantno temperaturo v prostorih in ne prihaja do nihanj temperature, ki lahko zelo slabo vplivajo na naše zdravje.

Grelne preproge se namestijo pod laminat ali pa lesena plavajoča tla

Talno gretje je vse bolj pogosta izbira ljudi, saj jim omogoča prijetno reguliranje temperature in pa predvsem prijeten občutek med sprehajanjem po prostorih. Tako nam ni potrebni iskati copatov, saj so tla tako zelo prijetno topla, da prav radi bosi hodimo. Grelne preproge so tako hitra in pa enostavna rešitev, katere se večinoma nameščajo pod laminat ali pa lesena plavajoča tla.

Namenjene so predvsem za prostore, ki so vlažni in kjer se grelne folije ne sme uporabljati. Njihova življenjska doba je nadstandardna, kar pomeni, da je to dolgoročna investicija, ki nam bo zdržala več desetletij. Sama cena ni previsoka in tako si jih lahko privošči prav vsak izmed nas. Grelne preproge pa ohranjajo najvišjo varnost, saj so uporabljeni materiali samougasljivi.

Zagotavlja pa nam tudi zmanjšanje ogrevalnih stroškov, saj je sama vrsta ogrevanja zelo ekonomična, kar pomeni, da je pametna odločitev.